скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
51
408
вівторки :
51
408
середи :
51
408
четверги :
49
392
п'ятниці :
0
0
суботи :
0
0
неділі :
52
416
робочий час :
2032
заробітна плата ($):
40640
0
0
0
0
52
52
0
1
2
1
3
1
1
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

Поточні настройки:
Israel civil

Святкові дні в році 2013 :

Pesach (Passover) : 
Shvi'i shel Pesach : 
Yom Ha-Atzmaut : 
Shavuot : 
Rosh Hashanah I : 
Rosh Hashanah II : 
Yom Kippur : 
Sukkot : 
Shemini Atzeret : 
..в Israel
сьогодні, четвер, 18 жовтень, 2018

робочий день : так
тиждень : 42 / 52
день року : 291 / 365
робочий день року : 202 / 254
приурочувати (UTC +02) : 05:34
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
16:34 (-1)

UTC
-09
Alaska
18:34 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
19:34 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
20:34 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
21:34 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
22:34 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
22:34 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
23:34 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
01:34

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
03:34

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
04:34

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
05:34

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
05:34

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
08:19

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
09:34

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
10:34

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
11:34

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
13:34

UTC
+12
Auckland, Wellington
15:34

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
жовт.

18
05:34
UTC +02
Калькулятор
Italia
España
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Turkey
Portugal
Monaco
Greece
Luxembourg
Norway
Working days world map
USA
Russia
Ukraine
France
United Kingdom
Sweden
Denmark
Finland
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Netherlands
Belgique
Brasil
India
China
South Korea
Canada
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис
×






API
контакти
Excel