скільки робочих та святкових днів

з  
по
The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Святкових днів у цьому періоді:

Purim : 
Pesach (Passover) : 
😥
Shvi'i shel Pesach : 
😥
Yom Ha-Atzmaut : 
Shavuot : 
Rosh Hashanah I : 
Rosh Hashanah II : 
Yom Kippur : 
Sukkot : 
Shemini Atzeret : 
Визначте період
..в Israel
сьогодні, вівторок, 18 січень, 2022

робочий день : так
тиждень : 03 / 52
день року : 18 / 365
робочий день року : 13 / 252
приурочувати (UTC +02) : 03:32
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
15:32 (-1)

UTC
-09
Alaska
16:32 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
17:32 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
18:32 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
19:32 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
20:32 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
21:32 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
22:32 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
00:32

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
01:32

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
02:32

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
03:32

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
04:32

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
07:17

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
08:32

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
09:32

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
10:32

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
12:32

UTC
+12
Auckland, Wellington
14:32

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
січ.

18
03:32
UTC +02
Калькулятор
Italia
España
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Turkey
Portugal
Monaco
Greece
Luxembourg
Norway
Working days world map
USA
Russia
Ukraine
France
United Kingdom
Sweden
Denmark
Finland
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Netherlands
Belgique
Brasil
India
China
South Korea
Canada
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
$
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×





Free account
Free account



API
API
контакти
Excel